Montaasi järjestää kesäkuussa elokuvantekotyöpajan, jolla suunnitellaan ja toteutetaan lyhytelokuva. Ensimmäinen viikonloppu 8.-9.6. on varattu ideointia, käsikirjoitusta ja kuvausten suunnittelua varten, ja toisena viikonloppuna 15.-16.6. elokuva kuvataan kerhon digitaalisella Blackmagic URSA Mini -kameralla. Lisäksi tehdään leikkaus ja muut jälkityöt myöhemmin sovittavina ajankohtina. Mukaan ovat tervetulleita aiemmasta kokemuksesta tai sen puutteesta riippumatta kaikki, joita kiinnostaa kameran edessä ja/tai takana oleminen. Halutessaan voi myös osallistua vain osaan tuotannon vaiheista kiinnostuksen ja ehtimisen mukaan.

Elokuvan ideointia varten kokoonnutaan lauantaina 8.6. klo 12 Montaasin kerhohuoneella (Otakaari 20 A). Sen jälkeisestä aikataulusta sovitaan osallistujien kesken.

Kiinnostuneita pyydetään mieluiten liittymään Montaasin Slackissa #elokuvatuotannot-kanavalle, joka toimii tiedotuksen ja keskustelujen ensisijaisena alustana. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen montaasi@list.ayy.fi.