Montaasin kesän carte blanche – leffaillat pääsevät todella vauhtiin juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina 21.6. Tulevana sunnuntaina 14.6 Montaasi ei järjestä leffailtaa Sodankylän elokuvajuhlien takia. Kesäkuu pitää siis sisällään kaksi leffailtaa, joissa katsotaan L.Q. Jonesin post-apokalyptinen scifikomedia A Boy And His Dog, sekä Michael Bayn turbotoimintaelokuva Bad Boys II.

Leffaillat järjestetään kesäkuussa sunnuntaisin Otakaari 20 A:n kellarikerroksen Kinopoli-teatterissa. Leffaillat alkavat klo 17.30, sauna on lämmin välillä 20-21 ja kerhohuone on käytettävissä hengailuun. Elokuvat ovat englanninkielisiä tai niissä on englannin- tai suomenkielinen tekstitys.

Tervetuloa!

Esitysvastaavat
Tomi Salovaara / tomi.salovaara(at)aalto.fi / 050 414 5178
Arto Kononen / arto.kononen(at)aalto.fi / 040 843 5213


Su 14.6

Montaasi ei järjestä leffailtaa Sodankylän elokuvajuhlien takia.


Su 21.6 klo 17.30 (Kinopoli)

a-boy-and-his-dog-1975

Carte Blanche à Eppu Nousiainen

L.Q. Jones:
A Boy And His Dog
Yhdysvallat 1975 / 91min / englanti

Maailma on kohdannut loppunsa vuoden 2007 atomisodassa, vuonna 2024 elääkseen koira ja poika jakavat telepaattisen yhteyden ja tekevät yhteistyötä, jotta koira saisi ruokaa ja poika seksiä.

A Boy And His Dog kuuluu elokuvien kastiin, joka ei aikanaan saanut suurta yleisöä, mutta joka on ajan saatossa noussut kulttielokuvan maineeseen. Elokuvan on sanottu myös vaikuttaneen Fallout -pelisarjan luomiseen. Ohjaaja L.Q. Jones on enemmän tunnettu TV-näyttelijänä (mm. Lassie, Hawaii Five-O, Columbo, Charlie’s Angels, The A-Team ja Walker, Texas Ranger). A Boy And His Dog on valitettavasti muodostunut tekijän viimeisimmäksi pitkän elokuvan ohjaustyöksi, vaikka jatko-osan tekemisestä on huhuttu pitkään. (Eppu Nousiainen)


Su 28.6 klo 17.30 (Kinopoli)

Bad_Boys_2

Carte Blanche à Joni Vehmas

Michael Bay:
Bad Boys II
Yhdysvallat 2003 / 147 min / englanti

”Blue power, motherfuckers! Miami PD!” Boom! Bang! ”Woooooooo!” Vroom vroom! Smack! Ouch! Kaboom! ”That was reckless, that was stupid, and that was dangerous.” Bang Bang! Ratatatatatataaa! Piupiupiu! ”Shit just got real.” Wham! Whoosh! Blam Blam! Kaboom! ”We ride together, we die together. Bad boys for life.”

Nyt on kesä. Kesällä katsotaan kesäisiä hömppäelokuvia eikä mitään taidepaskaa! Bad Boys II on genren mestariteos. (Joni Vehmas)