On taas tullut vuoden odotetuimman juhlan, eli Elokuvakerho Montaasin pikkujoulujen aika. Tämänkertaisia pikkujouluja vietetään la 10.12 OUBSin studiolla, joka sijaitsee Otaniemessä Jämeräntaival 1:ssä, eli aivan Montaasin oman kerhohuoneen läheisyydessä.

Pikkujoulujen pääohjelmanumerona toimii tiukka triple feature -elokuvanäytös, joka pitää sisällään sekä ensi-iltaesitykset (ENSI-ILTA!) Montaasin tuoreimman kaitafilmikurssin aikana tehdyistä lyhytelokuvista Jokapäiväinen leipämme ja Välinpitämättömyys että räävittömän punk-komedian Pervertiivisyys (ohj. Pekka Numminen & Tero Jussila, 1983/2013, 29 min). Pervertiivisyyteen liittyy se erityispiirre, että monet sen tekijöistä kuuluivat myyttiseen UJO-konserniin, joka vaikutti 80-luvulla vahvasti koko Otaniemen kulttuurielämään. Lisäksi Pervertiivisyyden tuotantokaari oli hyvin pitkä, sillä se jäi kesken lähes valmiina vuonna 1983 valmistuen lopulta vasta 30 vuotta myöhemmin.

Tapahtuman ohjelmaan kuuluu myös perinteinen pikkujoulujen leffavisa, jossa palkinnot ovat paremmat kuin huonommat. Ohjelmanumerojen välien tilkitsemisestä vastaavat Montaasin omat äänilevysepät, jotka takovat joulun taikaa mustien muovikiekkojen mystisistä syvänteistä. Koska joulu on antamisen juhla, tarjoaa kerho myös glögiä ja pientä purtavaa.

Tapahtuman alustava aikataulu on seuraava:
18.00 Juhlatilan ovet aukenevat
19.00 Leffavisa
20.30 Elokuvanäytös
22.30 Juhlatilan ovet sulkeutuvat

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/378833029125959/

Tervetuloa!

Montaasin_pikkujoulut_2016__juliste