Haluatko tulla mukaan tekemään itsesi näköistä elokuvakerhoa?

Teekkarien elokuvakerho Montaasi ry:n vaalikokous pidetään keskiviikkona 23.11.2016 klo 18.00 Montaasin kerhohuoneella osoitteessa Otakaari 20 A, Espoo. Kokouksessa valitaan kerholle uusi johtokunta vuodelle 2017.

Johtokunta järjestää ja koordinoi kaikkea, mitä Montaasissa tapahtuu: elokuvanäytöksiä ja -tuotantoja, kerhoiltoja, kursseja, ekskursioita ja muuta hauskaa. Teemme myös yhteistyötä mm. OUBS:n, Espoo Cinén ja HYY:n Elokuvaryhmän kanssa. Kokouksia on parin viikon välein.

Johtokunta koostuu hallituksesta ja toimihenkilöistä. Hallitusvirkoja ovat nykyisen käytännön mukaan puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja ja kalustonhoitaja. Mahdollisia toimihenkilövirkoja ovat esimerkiksi esitysvastaava, kurssivastaava, kerhotilavastaava, tiedottaja, arkistonhoitaja, web-vastaava ja valokuvaaja. Virat eivät ole ahtaita ja yksinäisiä lokeroita vaan tapahtumat suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä, ja pidempään johtokunnassa olleilta saa aina apua.

Johtokunnan jäsenet saavat vuokrata kaikkea kerhon kalustoa erikoishintaan. He saavat myös oman avaimen Montaasin kerhohuoneelle.

Vaalikokous ja kaikki virat ovat avoimia kaikille Montaasin jäsenille. Opiskelua Aalto-yliopistossa ei edellytetä. Tervetuloa valitsemaan oma paikkasi iloisessa joukossamme!

Esityslista:

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valitseminen
 3. Pöytäkirjantarkastajien (2 kpl) valitseminen
 4. Ääntenlaskijoiden (2 kpl) valitseminen
 5. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 6. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
 7. Hallituksen puheenjohtajan valitseminen seuraavaksi toimikaudeksi
 8. Rahastonhoitajan, sihteerin, mahdollisen varapuheenjohtajan sekä mahdollisten muiden hallituksen jäsenten valitseminen seuraavaksi toimikaudeksi
 9. Yhdistyksen toimihenkilöiden valitseminen seuraavaksi toimikaudeksi
 10. Toiminnantarkastajien (2 kpl) ja heidän henkilökohtaisten varamiestensä valitseminen seuraavaksi toimikaudeksi
 11. Yhdistyksen jäsenmaksujen suuruuden päättäminen seuraavaksi jäsenkaudeksi
 12. Kokouksen päättäminen

Espoossa 1.11.2016
Montaasin hallitus